Despre Promark

Promark este o companie cu capital integral Romanesc, membru ARAI, avand peste opt ani de experienta pe piata imobiliara locala.

Cu un focus deosebit pe nevoile clientilor sai si un portofoliu de oferte si servicii atent selectat, echipa Promark ofera clientilor sai servicii "one stop shop".

Oferta noastra se adreseaza mediului de afaceri prin intermediul departamentului nostru de brokeraj, dezvoltatorilor si investitorilor prezenti pe piata imobiliara prin departamentele noastre de consultanta in investitii sau consultanta in marketing, cat si persoanelor fizie ce sunt in cautare de achizitii imobiliare , prin intermediul departamentelor de intermediere a proprietatilor.

Istoria relatiilor noastre de afaceri dateaza inca din anul 2001, atunci cand un singur client ne-a contractat pentru o tranzactie de 20 000 Dolari. De la acest stadiu am evoluat, devenind astazi reprezentanti exclusivii ai unor companii internationale de renume pe piata imobiliara, avand un portofoliu de investitii de peste 20 milioane Euro.

in anul 2007, beneficiind de o experienta solida, dar si de cunoasterea pietei imobiliare, Promark a incheiat cu succes tranzactii majore in valoare de peste 100 000 000 Euro.

Calitatea serviciilor, siguranta, increderea si respectul acordat fiecarui client in parte sunt puncte cheie in dezvoltarea relatiilor de afaceri de succes alaturi de colaboratorii nostri.

#

Serviciile noastre:

Intermediere proprietati

Beneficiati de consultanta si sustinere completa in cumpararea, vanzarea sau inchirierea proprietatilor rezidentiale (apartamente si vile), birouri, spatii comeriale sau spatii industriale

Pentru mai multe detalii consultati Sectiunea brokeraj.

Marketing

Consultanta completa si vanzari exclusive pentru dezvoltari imobliare, studii de piata - pe segmentul rezidential, comercial si birouri;Serviciile noastre includ consultanta oferita pentru dezvoltari importante in Bucuresti sau alte orase importante din Romania, dar si in afara tarii (Bulgaria, Ucraina etc).

Pentru mai multe detalii consultati Sectiunea de marketing.

Consultanta in Investitii

Bazati-va pe sfatul nostru pentru a investi eficient, la momentul potrivit.

Pentru mai multe detalii consultati Sectiunea investitii.

Oferind pachete de servicii complete, am dezvoltat o relatie pe termen lung si parteneriate cu companii de renume, consultanti finaciari, juridici, companii de arhitetura, advertising si media. Cativa dintre colaboratorii nostrii sunt: Ager Press, Alpha Bank, Asco Construct, Banc Post, BCR, Biris Goran, Brightness, Business Media Group, Tuca Zbarcea & Asociatii, Tempo Advertising Unicredit, Hippos, Young & Rubicam, etc.